Cinc vins dolços per a la Castanyada

Josep Querol es sumiller de licores, vinos y vermuts

Per acompanyar els panellets

Josep Querol i Carbó ens recomana vins dolços

El moscatell és un vi molt tradicional, però, en opinió de l’expert sommelier de licors, vins dolços i vermuts, Josep Querol i Carbó “A la Península tenim un munt de vins dolços meravellosos que podem aprofitar per fer una Castanyada diferent”.
Querol ha fet una selecció per a DeSabadell de cinc vins dolços que poden acompanyar perfectamente els productes de la Castanyada ja que “Són vins que netegen la boca”, ens explica.
El primer és Espolla. “Un vi dolç de la zona de l’Empordà, molt bé de preu i exquisit. La garnatxa d’aquesta zona és espectacular. Ara comencen a fer vins dolços amb solera i això ja és una passada. Els vins passen un hivern i un estiu a la intempèrie dels massos perquè el propi clima faci que l’alcohol s’evapori i quedi la dolçor”.
L’altre vi que destaca Querol és Solera. «També és de l’Empordà i per a mi és un dels més esquisits.

Josep Querol i Carbó junto a botellas de vinos dulces