Mariona Pedrol Moda única i singular amb segell sabadellenc

Mariona Pedrol

Mariona Pedrol

Moda única i singular amb segell sabadellenc

A Mariona li agrada cosir des de ben petita. Quan tenia 18 anys va aprendre a confeccionar-se la seva pròpia roba “perquè no trobava el que jo volia a les botigues”. Aquesta passió li ha acompanyat tota la vida i ara, aquest mes de maig a la fi, presenta la seva línea de roba que porta el seu nom: Mariona Pedrol

Mariona és una dona capaç, entusiasta i valenta. Va deixar una feina segura com a directora de banc per una sensació d’insatisfacció personal. Un dia ja no podia aguantar més i va decidir que allò no era el que ella volia. Sempre va somiar amb tenir la seva pròpia marca de roba, dissenyar els patrons, escollir i tallar la tela i cosir, que és el que realment li agrada, el que l’omple. A més de dissenyar roba també imparteix classes de costura al seu taller que està al carrer Mossèn Gaietà 9 de Sabadell, lloc on també desenvolupa les seves creacions i on es pot comprar la seva roba a més de la venda online. 

“La meva idea no és fer col·leccions d’estiu i d’hivern. Amb els teixits que vaig trobant i que m’agraden, produiré poques peces fetes artesanalment. I potser d’un teixit sortiran quatre peces i no hi haurà més”.

Així explica el seu concepte Mariona al seu taller on ja es poden apreciar les seves creacions molt personals. “Penso que hi ha un públic que busca roba feta d’una altra manera”. La seva línia es pot definir com peces modernes, de ciutat, artesanals i «slow fashion” o moda calmada.

Amb els seus dissenys busca “Ser única i singular; que vinguis i trobis una cosa que només portis tu”. Prendes pensades per a una dona de professió liberal d’entre 30 i 50 anys “roba elegant amb la qual puguis treballar i també fer la copa després si vols”. Roba de disseny amb cura, producció local i limitat.

Els colors de la seva línia són el negre, gris i rosa pàl·lid. Les seves creacions es poden comprar al seu taller i també online. “El meu somni és poder vendre el centre d’Europa on ja hi ha una tendència de buscar coses més especials”.

Mariona Pedrol Sabadell