Marta Bosser, pastissera

Marta Bosser pastelera de ArtBo

Marta Bosser

Pastissera

Marta (42 anys) no somia truites, si no pastissos. Més concretament, somia amb les decoracions i amb les figures de les mones de xocolata que a l’endemà ha de possar en pràctica. 
I és que per ella la pastisseria és la seva passió des de que fa 12 anys va rebre el testimoni del seu pare, Ignasi Bosser, creador del negoci familiar Pastisseries ArtBo en el que hi treballen tots els germans.
Per la seva manera de ser a ella li va tocar ser la pastissera i ara és el que més li agrada fer. Per això, cada any fa cursos de reciclatge “L’any passat vaig fer fins a vuit: de sablés, dragees, bombons, torrons…; potser una mica massa”, confesa divertida.  
La creació i l’immediatesa són els aspectes que més destaca de la seva professió en la que avui dia ja es poden trobar més dones que quan va començar. A l’obrador es mou amb soltura “tot i que és un ofici que requereix certa força física perquè tot pesa molt”; afortunadament compta amb un bon equip.
Marta sempre està al dia de les noves tendències i ens parla d’una pastisseria més saludable “Pastes amb fruita natural mediterrània i exòtica,  xocolata, més lleugera, menys sucre i especialment la incorporació de diferents textures dins d’un mateix pastís”.

Marta Bosser maestra pastelera de ArtBo